Jungle Gym Bridge hængebro, komplet

4.259,00
( 3.407,20 )
Jungle Gym "Bridge" er en sjov hængebro, komplet med tårn, bro, klatrereb og to klatrevægge i lærk eller trykimprægneret træ.
Model/varenr.: 902-805155+213
Vægt: 1000.000
Tryk imprægneret NTR A Lærketræ
Jungle Gym Bridge Hængebro

Jungle Gym "Bridge" er en sjov hængebro, der kan tilføjes til alle Jungle Gyms legetårne. Bridge leveres komplet med tårn, hængebro og hele to klatrevægge - den ene med klatresten, den anden med klatrereb. Med Bridge tilfører du sjove og udfordrene legemuligeheder til din legeplads.

Hængebroen leveres en bund af brædder som giver sig når man går på dem (samles med kraftig webbing på undersiden), sider i net og et fast rækværk, der giver god støtte.

Der kan vælges imellem to træsorter, lærk eller tryk imprægneret træ, begge træsorter har den samme levetid.

Lærketræ er fra naturens side, velegnet til jordkontakt, og leveres derfor ubehandlet, lærketræ er den miljø rigtige løsning.

Fyrretræ er imprægneret med godkendte midler, der er fri for giftige stoffer som krom og arsen.

NB: Træet leveres i længder à 2,4 eller 3m, der skal afkortes jf. monteringsvejleningen. Træet er høvlet på fire sider og har afrundede kanter. Træets dimensioner er:

 

  • Stolper: 68x68mm
  • Lægter: 34x58mm
  • Brædder: 16x95mm

De på billedet viste dimensioner for træet kan afvige herfra.

Bridge måler: 210 * 320 * 260 cm

VIGTIGT: Jungle Gym legeartikler er udviklet til forbrugere og til privat brug, de er ikke godkendt til leg på offentligt tilgængelige områder.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: