Vi tilbyder et bredt sortiment af legepladser, legestativer, klatrestativer og gyngestativer, der er produceret af hollandske Jungle Gym. Hos Jungle Gym er børnenes sikkerhed i fokus, og alle legepladser indeholder derfor komponenter, der skaber tryghed og sikkerhed under leg, fx møtrikbeskyttere og håndgreb. Derudover er Jungle Gym et aktivt medlem European Committee for Safety of Toys, der løbende arbejder for at forbedre sikkerheden omkring legeartikler i EU. Jungle Gym legeartikler er udviklet til forbrugere og til privat brug, de er ikke godkendt til leg på offentligt tilgængelige områder.

Vores Jungle Gym legestativer og gyngestativer leveres som komplette saml-selv pakker inklusiv, der ledsages af letforståelige monteringsvejledninger. Vejledningerne er grundigt illustrerede, hvilket gør det let for børnene at deltage i samlingen af deres nye legeplads.

Saml-selv-pakkerne leveres inklusiv alt det træ du skal bruge, hvilket sparer dig en masse tid og anstrengelser. Træet er høvlet og trykimprægneret fyrretræ med afrundede kanter. Beslag, bolte, skruer og plast-dele leveres i vejrbestandig kvalitet i klare farver, som er beskyttet mod blegning af sollys.

Du kan også rekvirere et katalog, der præsenterer de fleste af Jungle Gyms legestativer. Dette gør du bedst ved at sende os en email med dit navn og adresse, så sender vi kataloget med posten.