Lågemodul B til hvalpe- og hundegård, 120x180 cm.

1.079,00
( 863,20 )
Varmgalvaniseret lågemodul - type B - til hvalpe- og hundegård. 120x180cm (BxH) og 4,5cm mellem nederste tremmer
Model/varenr.: 902-106303
Vægt: 20.100

Lågemodul til hundegård

Varmgalvaniseret lågemodul til opbygning af en hundegård til hvalpe og mindre hunde, komplet med fjederbelastet skudrigle til lukning af lågen samt rustfri bolte og møtrikker til samling med andre moduler.

Lågemodulet er fremstillet af stål-profiler, der svejset i samlingerne og efterfølgende varmgalvaniset, hvilket giver god styrke og modstandsdygtighed overfor rust.

Modulet er opbygget af:

  • En ramme i 20x20mm (kvadratisk) profil-jern
  • Vandrette tværstivere i 15x15mm (kvadratisk) profil-jern
  • Lodrette tremmer i Ø6mm rundjern

Modulet har 4,5cm mellem de lodrette tremmer i den nedersten halvdel af rammen og 9,5cm mellem tremmerne i øverste halvdel. Modulet er derfor velegnet til hundegårde for hvalpe og mindre.

HUSK! Hunden er et socialt væsen, der normalt foretrækker at være i selskab med sin ejer. En hundegård skal derfor anvendes med omtanke; fx kan det være en god ide med en gradvis tilvending til hundegården. Derudover bør man tænke på vand, mad, underholdning og ly/læ til hunden. Hundegården bør endvidere dimensioneres således, at hunden har rimelig mulighed for at bevæge sig. Generelt gælder, at jo længere tid hunden skal opholde sig i gården af gangen, jo større bør hundegården være.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: